Източник: Lamqta.comОвен  Главното, за което трябва да мислите днес, е

...
Източник: Lamqta.comОвен  Главното, за което трябва да мислите днес, е
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Сложен ден за една от зодиите. Страхотни възможности се откриват пред друга

Източник: Lamqta.com

Овен 
Главното, за което би трябвало да мислите през днешния ден, е успеваемостта. Не се стеснявайте да се възползвате от всички начини, които може да бъдат потребни. Винаги сте умеели да мислите креативен, а през днешния ден това качество ще се окаже оптимално потребно и нужно. Може да се сътвори заплашваща за общата работа обстановка, и тогава Вашите хрумвания ще спасят ситуацията. Това е и най-подходящото време за интензивно присъединяване в груповата активност. Може би си заслужава да се разноските из покрайнините, или да отидете на някакво общоградско мероприятие. В общата работа се включвайте последователно.  

 
Телец
Не неприятен ден за нови инициативи, свързани с повишение на квалификацията и правене на кариера. Вие се учите бързо, елементарно запомняте нужната информация и скоро можете да встъпите в равностойна конкурентна битка с тези, които са по-опитни от Вас. Заслужава си да напомните за себе си на отдавнашни съдружници, защото тяхната поддръжка ще Ви е изключително нужна не след дълго. В кръга на своите близки може да си позволите да разпуснете. Ще съумеете да създадете спокойна и отзивчива атмосфера, която ще Ви помогне да забравите отминалите различия и спорове. Много добре ще преминат контактите с родителите и други по-възрастни родственици. 

Близнаци
Това е комплициран ден, в който ще успявате във всичко, и никакви задачки няма да се окажат прекомерно комплицирани. Ще имате опция да демонстрирате забележителен организаторски гений, измисляйки невероятни развлечения за себе си и за другите, без да сковавате тяхната фикция и без да им пречите да се веселят. Не е учудващо, че през този ден ще сте доста привлекателни за представителите на противоположния пол - толкоз ярка персона просто не може да остане незабелязана. Вероятно е сантиментално въодушевление, което скоро ще бъде забравено.

Рак
За Вас този ден е много сполучлив. Той открива благоприятни условия, за които до този миг сте могли единствено да мечтаете.. Може да се окаже късмет да получите отлична работа, или, удържайте безусловна победа над противници и съперници, да затвърдите своите позиции на настоящето си място. Имайте поради, че в този момент звездите чакат от Вас дейности, и няма да имате време за размишления и подозрения. Много е значимо, да не забравяте и за почивката: денят ще бъде много кондензиран, и Вие напълно ще останете без сили, в случай че не попълните запасите си от сила. Избягвайте неприятните диалози., които през днешния ден ще Ви работят изключително угнетяващо.

Лъв
Днес на Вашия обичан човек няма да желае да Ви припомня за някои моменти от Вашия взаимен живот, въпреки че това би било доста потребно за по-нататъшните връзки. Постарайте се да му намекнете за това и да се опитате да си спомните предишното дружно. Трябва да помогне.

Дева
Отделете повече време, с цел да може да обърнете внимание на своя обичан човек. И не правете недомислени покупки - това не би се отразило добре на фамилната стопанска система! Започнете да довършвате дълго отлаганите работи. Тази вечер е допустимо да се наложи да отидете на закрито мероприятие. Посветете вечерта на търсене на нови завършения. 

Везни
Има възможност да се наложи много огромна част от деня да употребите за неща, които са безусловно безинтересни и извънредно неперспективни. Наистина, ще получите някакъв потребен опит и това е единственото, което може да определите като положително събитие. Може да се скапват връзките Ви с сътрудниците и управлението, а хора, към които сте се отнасяли с почитание и благосклонности, ще се покажат от неприятната си страна. Вечерта ще бъде несравнимо по-приятно и сполучливо време. Това може да Ви донесе неподправена наслада и срещи, които да Ви повдигат настроението.

Скорпион
Да съставяте предварителни проекти, преди да извършите крачка напред - това е страхотна концепция. В последна сметка е изцяло безсмислено да се занимавате с нещо, в случай че не разбирате изцяло какво вършиме. Когато всичко е към този момент по местата си, детайлите са конкретизирани и е просто неясно, за какво сега стоите на едно място! Бъдете почтени със себе си и открийте това, което Ви задържа. Бъдете смели и погледнете в лицето своите страхове, а след това се посмейте от сърце, когато те се разтопят и изчезнат.

Стрелец
Добре се справяте с решаването на ексцентрични задания и относително елементарно намирате отговори на комплицирани въпроси, с които другите не се оправят. Но Вашите триумфи провокират злоба у недоброжелателите и в техните редици непрестанно се появяват новобранци. За в този момент те не съставляват опасност, само че скоро ще се наложи да се поизпотите, отбранявайки своите позиции. Вероятни са промени към по-добро в персоналните връзки. Благодарение на своята вътрешен глас, Вие ще намерите път към сърцето на този, който обичате. Бъдете по-смели, и звездите ще Ви поддържат. 

Козирог
Днес непрекъснато ще Ви се желае да давате препоръки на своя обичан човек. Те няма да са постоянно уместни и скъпи, само че пък и Вие надалеч не постоянно ще разбирате това. Постарайте се да извършите всичко допустимо, че с вмешателството си да не досаждате на своята половинка. 

Водолей
Ще се наложи да се проявят чудеса от хладнокръвие: през днешния ден обкръжаващите Ви като че ли преднамерено ще Ви нервират и ще Ви изкарват от релси. Не позволявайте страстите да Ви завладеят. За постъпките, осъществени под тяхно влияние, просто няма метод да не съжалявате в следствие. Ако би трябвало да вземете значимо решение, водете се от логиката и здравия разсъдък. Интуицията през днешния ден има почивен ден, а непознатите препоръки ще са изумително безполезни. Ще подсети за себе си остарял другар, който има за Вас приятна изненада. Вечерта дава обещание забавна среща или запознанство с човек, който за дълго ще завладее Вашите мисли. 

Риби
За изглаждане на разногласията и споровете с обичания човек, както в никакъв случай до в този момент ще са Ви нужни старите връзки. Възможно е това да бъдат другари, с които от хиляди години не сте общували, а може и напълно далечни роднини. В този случай всички средства са положителни. За постигане на блажено благоденствие.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР